סגירה
ההרשמה בעיצומה
נותרו מספר מקומות (300)
אזל
מה מסתתר מאחורי יצירת אמנות? איך צבע, אור, מילים וסמלים מספרים סיפור שהוא הרבה מעבר למה שרואים בעין?
הצטרפו לסדרת הרצאות מרתקת בת 4 מפגשים, בה נצלול יחד לשפת האמנות ונגלה כיצד צבע, אור, סמלים וטקסטים מספרים סיפור עמוק ומרגש. ניגע בשפה ויזואלית עשירה שמרחיבה את היכולת שלנו להבין, להרגיש ולפרש.
הקורס מזמין את המשתתפים לפתוח דלת אל שפת האמנות, כמו בשפה המדוברת המורכבת מאותיות, מילים ומשפטים – גם לאמנות מרכיבים משלה.
הקדימו להירשם, והבטיחו את מקומכם.
מנויים ומצטרפים חדשים – להרשמה חינם לחצו כאן
אורחים – להרשמה ותשלום לחצו כאן
ממה ייהנו משתתפי הקורס
יש לכם שאלה? דברו איתנו 074-7668838
מפגש ראשון: התקיים
מה הקשר בין הצבע למסר?
צבע הוא לא רק יופי – הוא רגש, תרבות, זיכרון והשפעה.
במפגש זה נגלה איך אמנים משתמשים בצבע כדי לגעת, לרגש, להתריס ולספר סיפור. נכיר גם את מקומו של הצבע בעולמות כמו פרסום, אופנה, טיפול באמנות וביטוי אישי.
מפגש שני: התקיים
אור, חושך ומה שביניהם
האור והצל הם לא רק טכניקה – הם דרמה, מתח ומשמעות.
במפגש זה נחקור איך שימוש באור וחושך מטעין יצירות ברגש, עומק וסמליות. נראה דוגמאות מגוונות, נבין את העקרונות – ונגלה מה הקשר לכל זה לחיים שלנו.
מפגש שלישי: יום חמישי | 10.07.25 | 12:00
לא סתם אימוג'י – סמלים וסימנים באמנות
מה הקשר בין אמנות לבין אימוג'י, לוגואים ותמרורים? נצלול לעולם של סימנים וסמלים, נלמד איך לפרש אותם ונבין איך האמנים משתמשים בהם כדי להעביר רעיונות אוניברסליים ואישיים. מפגש שיגרום לכם לראות את העולם אחרת.
מפגש רביעי: יום חמישי | 17.07.25 | 12:00
אמנות ותקשורת מילולית: כוח המילה באמנות חזותית
טקסטים בתוך יצירות אמנות – למה ואיך?
נראה כיצד מילים משולבות ביצירות ומוסיפות להן עוצמה ומשמעות, איך שפה חזותית ומילולית נפגשות, ומה אנחנו יכולים ללמוד על עצמנו ועל העולם מהשילוב המיוחד הזה.
הרשמה לקורס
הקורס מתקיים במסגרת מכללת מתג – למידע נוסף לחצו כאן
רזיה מרחב
ציירת, מרצה ומנחת סדנאות. מפתחת שיטת "נהר החיים" ויוצרת סדרת ההרצאות 'אמנות מדברת חיים', המבוססות על נסיון רב שנים בתחום האמנות וההעצמה האישית.
הוסף חוות דעת