סגירה
ההרשמה בעיצומה
נותרו מספר מקומות (400)
אזל
בואו ללמוד לבשל אחרת – מתכונים בריאים, קלים ומעוררי תיאבון.
הצטרפו למסע קולינרי שיפתח לכם דלת לעולם חדש של בישול ואפייה, בלי קמח, בלי סוכר ובלי גלוטן. תזונת הקטו, הפליאו ודלת הפחמימה כבר מזמן אינן טרנד אלא דרך חיים שמתאימה לסוכרתיים, צליאקים, שוחרי בריאות, ספורטאים, ולכל מי שמחפש אוכל אמיתי, מזין וטעים.
בכל מפגש נצלול לעולם חדש של טעמים, נלמד טכניקות, טיפים ומתכונים שישדרגו את הבישול הביתי, ונגלה איך ליהנות מאוכל עשיר, משביע ומפנק, בלי פשרות ובלי פחמימות מיותרות
משתתפי הקורס ייהנו:
מחיר מיוחד לגמלאי כפר סבא: 150 ש"ח בלבד לכל מפגשי הקורס!
📌 להרשמה לקורס לחצו כאן
👈 רוצים שנחזור אליכם? לחצו על סמל הווטסאפ והשאירו הודעה
📞 או חייגו לטלפון 074-7668838
מפגש ראשון: יום שני | 15.09.25 | 16:00
מבוא עם טעם טוב – היכרות עם עולם חדש של אוכל טעים ובריא
במפגש הראשון נבין מה עומד מאחורי הקסם של תזונת קטו ודלת פחמימה נכיר את ההבדלים בין קטו, פליאו ודל פחמימה, ונבין למי זה מתאים ולמה זה עובד. נדבר על היתרונות הבריאותיים, על מה אוכלים ומה לא, ואיך בונים תפריט ומזווה חכם שמאפשר בישול יומיומי קל ובריא
מה נכין יחד:
את המסע שלנו נתחיל בהכנת עוגיות טחינה טעימות, רכות ונימוחות. אם לא תגלו ממה הן עשויות אף אחד לא ינחש.
מפגש שני: יום שני | 29.09.25 | 16:00
עוגות בלי טיפת קמח או סוכר – אפייה קלה, בריאה ומענגת
במפגש השני ניכנס לעולם הקסם של אפייה דלת פחמימה ונגלה איך אפשר ליהנות ממתוקים מבלי להתפשר – לא על הבריאות, ולא על הטעם. נלמד איך מחליפים קמחים וסוכרים במצרכים מזינים עם ערך תזונתי גבוה שלא משפיעים לרעה על המאזן ההורמונלי ורמות הסוכר.
מה נכין יחד:
נכין יחד שלוש עוגות פשוטות ומעולות, שמהן תוכלו לגוון כמעט כל עוגה שתרצו: עוגה בחושה בקערה אחת, עוגת שוקולד אוורירית ועוגת גבינה מפנקת.
מפגש שלישי: יום שני | 13.10.25 | 16:00
מאפים מלוחים מבצק הקסם
מאמינים שאפשר להכין פיצה, בורקס, קיש ולחמניות – בלי קמח ובלי גלוטן – מבצק אחד בלבד? במפגש הזה נגלה את סוד בצק הקסם הקטוגני, בצק גמיש, טעים ורב־שימושי שממנו תוכלו להכין שפע של מאפים מלוחים, דלי פחמימה ומפתיעים בקלות ההכנה והטעם.
מה נכין יחד:
נכין יחד פיצה, לחמניות, קיש ובורקס – שאף אחד לא ינחש שאין בהם אפילו טיפת קמח.
מפגש רביעי: יום שני | 20.10.25 | 16:00
אוכל אמיתי ליום-יום – לבשל בריא, מזין ומשביע
הגיע הזמן לתכל'ס: בישול יומיומי, ביתי, קל ומשביע – כזה שכולם אוהבים. במפגש הזה נלמד איך לתרגם את העקרונות שלמדנו למנות של היום־יום, ואיך להכין אוכל בריא ומזין למשפחה – בלי קמח, בלי סוכר ובלי דגנים וקטניות.
מה נכין יחד:
נכין יחד קציצות וממולאים עסיסיים מעוף, בשר או דגים ללא פירורי לחם, פשטידת תרד וגבינות (פשטידת פופאי), קציצות ירק על בסיס עלי תרד, ובונוס מרענן: סלט ירוק מושלם עם רוטב ויניגרט ללא סוכר – שנשמר היטב במקרר.
📌 להרשמה לקורס לחצו כאן
👈 רוצים שנחזור אליכם? לחצו על סמל הווטסאפ והשאירו הודעה
📞 או חייגו לטלפון 074-7668838
טליה בנימיני
מומחית לאפייה ובישול דל פחמימה, מפתחת המתכונים באתר הפופולרי "מתוק בריא". בעלת ניסיון של שנים בהנחיית סדנאות ומאות מתכונים שהפכו לשגרת חיים בריאה אצל משפחות רבות בישראל. טליה תלווה אתכם צעד-אחר-צעד – באווירה נעימה, בגובה העיניים – ועם הרבה טעם.
הוסף חוות דעת