סגירה
ההרשמה פתוחה
נותרו מספר מקומות (60)
אזל
סדנה ייחודית ומרתקת שתעניק לכם כלים אישיים בתחומי ההשפעה, השכנוע והמשא ומתן. גולת הכותרת של הקורס תהיה הצגת כלים מתקדמים בניתוח והבנת שפת הגוף שלך ושל אלה בסביבה. נלמד לזהות רגשות, עמדות ותגובות, עוד לפני התרחשותם, לזהות אמת שקר וכל מה שביניהם. סדנה התנסותית שתעניק כלים רבי עוצמה וערך. איציק עבד ועובד שנים רבות עם מנהיגים ומנהלים, היה מאמנו של בנימין נתניהו בתחומים אלה, במהלך הקורס נביא דוגמאות מחיי היומיומיים. נשלב את נושא האושר והאופטימיות בפעילויות האימון.
מפגש ראשון: יום שני | 25.04.22 | 16:00
מתסבוכת לתקשורת
במפגש הראשון נשוחח רבות על נושא התקשורת. ככלי לשכנוע והשפעה, מקדמת מול תקשורת עוצרת.
נציג שפה מילולית ושפת גוף, מהם ההיבטים ומהי השפעתם. נלמד כיצד להשפיע ולשכנע בכל מצב ובכל סיטואציה. לסיום נתרגל את הנושאים שנלמדו.
מפגש שני: יום שני | 02.05.2022 | 16:00
לארח ולנצח!!!
נדבר על מודל ההשפעה וכל הקשור לאירוח, חיבור, טעינה ושכנוע. נדון בעקרונות ה”אירוח” והמפגש החברתי ונלמד כיצד רותמים את שפת הגוף ליצירת חמימות.
מפגש שלישי: יום שני | 09.05.2022 | 16:00
להתחבר מבלי להתברבר
נלמד כיצד מתחברים לכל אדם, נבצע את תרגיל הנהר בו כל אחד ילמד את טיפוסי התקשורת שלו. נציג מהי שפת גוף המתאימה לחיבור ויצירת אמון בין אנשים ומהם עקרונות ה WIN WIN במשא ומתן.
מפגש רביעי: יום שני | 16.05.2022 | 16:00
עצות וניצוצות….
כיצד ניתן לטעון כל אדם באנרגיה חיובית, כיצד ניתן להציג טיעון או טענה משכנעת? נלמד את העקרונות לעמידה בפני קהל.
מפגש חמישי: יום שני | 23.05.2022 | 16:00
מהתנגדות להתגברות!
במפגש הקרוב נלמד מדוע אנשים מתנגדים וכיצד בולמים קונפליקטים. נלמד טכניקות שונות לטיפול בהתנגדות.
איציק להב
מומחה לתקשורת ושפת גוף, יועץ ומאמן עסקי בכיר
רפי עשת
24.03.2022
אני מטפל בשעה הזו – האם ניתן לקבל הקלטה?
סיון בולגריו
24.03.2022
צהריים טובים רפי,
תוכל לקבל הקלטה של השיעורים בקורס.
יום נהדר,
מתג.
חני
30.03.2022
אני לא זמינה בשעות האלו
מה האפשרויות
סיון בולגריו
30.03.2022
צהריים טובים חני,
תוכלי לקבל הקלטה של המפגשים לצפייה בשעות הנוחות לך.
לפרטים נוספים 074-7668838.
יום טוב,
מתג.