מצרכים
4 כוסות אורז לבן או מלא מבושל (*אם אין לכם אורז מבושל -ראו הערה בתחתית המתכון)
300-350 גרם פרגיות חתוכות
לתיבול הפרגיות: כף סילאן, כף רוטב סויה, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
¾ כוס אפונה וגזר משקית קפואה או מקופסת שימורים
חצי כוס גרעיני תירס מקופסת שימורים
לתיבול התבשיל: 3 כפות רוטב סויה, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
מתבלים את הפרגיות בכף סויה, כף סילאן, מלח ופלפל שחור. מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הפרגיות 2-3 דקות מכל צד (אש בינונית).
מוסיפים למחבת את האורז המבושל, תירס, אפונה וגזר ומערבבים. מתבלים ב3 כפות רוטב סויה ומעט פלפל שחור ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 3-5 דקות, עד לספיגת הטעמים.
אם אין לכם אורז מבושל: יש לבשל כוס ושליש אורז לבן עם 2 כוסות מים במשך 20 דקות.
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
שושנה שגב
16.09.2024
יישמתי את ההצעה טעים וערב לכל הסועדים.!! תודה!!