אורז מוקפץ עם פרגית ב-10 דקות עבודה

03-09-2024 | ניצן פוגל

אורז מוקפץ היא מנה נהדרת שאהובה על כולם ולמעשה יכולה להוות ארוחת צהריים מושלמת או מנה שתעשיר את שולחן השישי בתוספת עם מרכיבים נוספים.

מצרכים

4 כוסות אורז לבן או מלא מבושל (*אם אין לכם אורז מבושל -ראו הערה בתחתית המתכון)

300-350 גרם פרגיות חתוכות

לתיבול הפרגיות: כף סילאן, כף רוטב סויה, רבע כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

¾ כוס אפונה וגזר משקית קפואה או מקופסת שימורים

חצי כוס גרעיני תירס מקופסת שימורים

לתיבול התבשיל: 3 כפות רוטב סויה, קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

מתבלים את הפרגיות בכף סויה, כף סילאן, מלח ופלפל שחור. מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הפרגיות 2-3 דקות מכל צד (אש בינונית).

מוסיפים למחבת את האורז המבושל, תירס, אפונה וגזר ומערבבים. מתבלים ב3 כפות רוטב סויה ומעט פלפל שחור ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 3-5 דקות, עד לספיגת הטעמים.

אם אין לכם אורז מבושל: יש לבשל כוס ושליש אורז לבן עם 2 כוסות מים במשך 20 דקות.

 

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

לחם בירה מפתיע

אפיית לחם, פעמים רבות, מקבילה להולדת תינוק. חשיבה, תכנון, עיבוד,…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

לחם פשתן ללא קמח

נתחיל בתיאום ציפיות. אין ממש דבר כזה לחם קיטו. אחרי…

הבלוג של טליה בנימיני

למאמר המלא

קרקרים ללא גלוטן משני מצרכים

חיפשתי אוכל פשוט ומזין, שמכינים בדקות וילך טוב עם קצת…

הבלוג של טליה בנימיני

למאמר המלא

עוגת קרמבו ללא גלוטן נדירה אופציה קיטו

עוגה ללא גלוטן – ואפילו ידידותית לקיטו! שכבות של פודינג…

הבלוג של טליה בנימיני

למאמר המלא

גונדי חמוץ-מתוק

חברי מתג מבשלים, מתכון מאת חברה במתג שמצרפת מתכון פרסי…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

קוקו סבזי

  חברי מתג מבשלים, המתכון מאת דליה ברוכיאן. קוקו סבזי…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

גונדי בתוך מרק תימני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת אייל שבתאי. אמא שלי התימניה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

חורשט סבזי

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מירי סורני. מנת הדגל של…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - אורז מוקפץ עם פרגית ב-10 דקות עבודה - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.