גלידת צ׳אנקים שוקולד ואגוזים

16-07-2024 | מילכה דיין

הגלידה האהובה מבוססת על שילוב מוצלח בין אגוזים ופאדג' שוקולד. אפשר להכין אותה בבית. יום חמישי, אני תוהה מה ישמח את החיילת שלנו? מה היא תרצה לאכול,בזמן הקצר בין השלמת שעות השינה. מה אפשר לפנק אותה??? כמובן! גלידה! בסגנון :״ניו- יורק״ גדושה בשברי אגוזים ובצ׳אנקים של שוקולד חלב, לבן ומריר.

החומרים הדרושים לתערובת הגלידה:

2 ביצים

1 ספל חלב

1/2 ספל סוכר

1 שמנת מתוקה

1 כף גדושה קקאו

150 גר׳ שוקולד מריר שבור לקוביות

3 טיפות תמצית וניל

החומרים הדרושים לתוספות:

100 גר' תערובת אגוזים קצוצים גס במעבד מזון

(אגוזי מלך, ברזיל,קשיו,פקאן… מה שאוהבים).

150 גר' של שוקולד לבן, חלב מריר חתוך לצ׳אנקים קטנים.

ברור שאפשר כל שוקולד או חטיף שוקולד: טעמי, אגוזי, פסק זמן ,שברי עוגיות אוראו ועוד.

אופן ההכנה:

-מכניסים לקלחת את הביצים, החלב, הסוכר, הוניל וטורפים יחד במטרפה או במזלג, עד לאחידות.

-מוסיפים את השמנת המתוקה, קוביות השוקולד והקקאו. מערבבים קלות.

-מדליקים את האש הבינונית/ נמוכה ומערבבים כל הזמן, עד לבעבוע ותחושה שהתערובת מסמיכה ואחידה.

-ממשיכים לערבב דקה נוספת ומכבים את האש.

מקררים לטמפ׳ החדר ומכניסים למקרר ללילה, לפחות (עדיף יותר), כדי שהתערובת תהיה קרה.

-מוציאים את התערובת המצוננת היטב מהמקרר למכונת הגלידה.

-מכניסים את התוספות, כשהתערובת כבר מכודררת ומגובשת למרכז, סביב המערבל.

-יוצקים לתבנית קל-קר של גלידה (נפח של 1 ליטר) ללילה או יותר.

מוציאים,טובלים את כפית הגלידה במים חמים מנגבים את שאריות המים ומוציאים כדור גלידה

עגול, יפה, מלא בכל טוב.

לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה”  לחצו כאן

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של מילכה דיין לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

סלט קייצי מוקפץ

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מרים ואנה. לא כל אחד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני,…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

      קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

משקה סנגרייה קרה לקיץ

מתכוננים לארוחת ערב חגיגית וכבר לא יודעים איך להרשים את…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - גלידת צ׳אנקים שוקולד ואגוזים - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.