החומרים הדרושים
ביצים (לפי מספר המצטרפים לארוחה…).
1 בצל לבן קצוץ דק ו/או בצל ירוק קצוץ דק.
3 שיני שום קצוצות דק.
כפית שמן זית למחבת.
צרור עלים שטופים וקצוצים דק (פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, סלרי, כוסברה… מה שאוהבים).
קורט מלח.
קורט פלפל שחור.
אופן ההכנה
-בוזקים שמן זית למחבת ומחממים.
-מוסיפים את הבצל הלבן, הירוק, השום ומטגנים דקה.
-מוסיפים את העלים ומאדים עד שמתרככים.
-טורפים כמה ביצים יחד ושופכים על העלים.
-מחכים, עד שהשוליים מזהיבים והחביתה יציבה והופכים בעזרת תרווד לצידה השני.(לא לכסות).
-ממשיכים לדקה נוספת. (לא מכסים) .
-מתבלים בקורט מלח ופלפל שחור גרוס דק (פפריקה, או מה שאוהבים).
-מעבירים לצלחת.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
יהודית שטיינברג
22.12.2024
טעים ביותר, תודה 🍬😋
מילכה דיין
25.12.2024
לבריאות…
שמחה שאהבת…
מוזמנת להכנס לבלוג המתכונים והסיפורים ולהעבירו גם לילדים, לנכדים ואפילו לשכנים.
חג שמח😋🌈
http://www.meshubaha.com