המרכיבים (לסיר בינוני)
1 בקבוק יין אדום – מרלו או קברנה (750 מ"ל)
כוס גדולה סיידר תפוחים (300 מ"ל)
מיץ מתפוז אחד
פרוסות מתפוז אחד
1 תפוח חתוך לקוביות קטנות או לפרוסות
1/2 כפית פלפל שחור
4 מקלות קינמון
1 כוכב אניס (לא חובה)
1 שורש ג'ינג'ר קטן מגורר (לא חובה)
1-1.5 כוסות מים
אופן ההכנה
להכניס את כל המצרכים לתוך סיר בינוני ולהביא לרתיחה. ממליצה בסיר בישול איטי ואז משאירים אותו דלוק והיין נשאר חם כל הערב. למזוג עם מצקת לכוס שתייה חמה. הכמות מספיקה ל-10 כוסות חד"פ מקרטון גודל רגיל.

————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה