החומרים הדרושים: (24 מאפינס קטנים)
2 ביצים
1 קוטג'
1 גבינה לבנה
1/2 כוס קוואקר
1/2 1 כוס קמח שקדים או כוסמין או לבן
1 אב׳ אפיה
כף שמן זית
שאריות של גבינה מלוחה וצהובה (קוביות או לגרד)
עשבי תיבול: עירית/ אורגנו/ בצל ירוק
חופן זיתים ירוקים או שחורים קצוצים
גמבה אדומה (או מוחמצת) חתוכה
קורט פלפל שחור גס
תבניות מאפינס קטנות
לפיזור מעל: קצח/ צ׳יה, סומסום
אפשר גרעיני תירס, פטריות, קישוא, כרובית, סלק עלים- בקיצור: אין חוקים!
מה שאוהבים!
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל החומרים
יוצקים לתבניות מאפין (3/4 גובה)
מכניסים לתנור ליום בינוני, טמפ' של 180 מעלות, עד שמזהיב/ משחים וקיסם יוצא יבש.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה