מצרכים
4 גזרים
4 קישואים
בצל
כמה שיני שום
שורש סלרי
שורש פטרוזיליה
כמה ענפי פטרוזיליה
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית קנמון
אבקת מרק – שמתאימה לטבעונים
מלח לפי הטעם.
אופן ההכנה
חותכים גס את הירקות, מוסיפים כעשר כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים מכסים ומבשלים כשעתיים או יותר. לקראת הסוף מוסיפים את עלי הפטרוזיליה. מסננים ומגישים. אפשר כמובן להוסיף מהירקות לצלחת. מהשאר ניתן לעשות קציצות.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
אפרים ארליך.
24.04.2025
אמא הייתה מכינה מרק כרוב וסלק עם בשר, -זכר מהבית שלה באוקראינה. "קפוסטה". -לצערי, לא השאירה מתכון. מישהו מכיר?