סושי טורטייה לאירוח מושלם

11-11-2024 | ניצן פוגל

לארח מעולם לא היה פשוט יותר. המגש הזה הוא הפתרון המושלם לאירוח ספונטני בחגים, ימי הולדת או סתם לארוחת שבת בבוקר. תמיד יש לי בבית חבילת טורטיות וסוג המילוי משתנה בהתאם למה שיש לי בבית. ההמלצה שלי היא לשני סוגים שבעיני הכי טעימים. הסיבה שאני קוראת לזה "סושי" זה בגלל צורת ההגשה שמדמה הגשה של רול סושי במסעדה.

מצרכים

חבילת טורטיות 25 ס"מ (ככל שהקוטר גדול יותר כך כמות ה"סושי" מכל טורטייה תגדל)
סושי סלמון וגבינת שמנת
גבינת שמנת 250 גרם לפי טעמכם (שום שמיר/ כמהין/ טעם טבעי)
100 גרם סלמון מעושן
עלי בייבי
עלי חסה
סושי סביח
ממרח חומוס
פרוסות חצילים מטוגנות/ אפויות (מחציל אחד בינוני)
3 ביצים קשות
סחוג (למי שאוהב)

אופן ההכנה


עושים לפני את כל עבודות ההכנה למגש האירוח שלכם, מבשלים את הביצים, קולים או אופים את פרוסות החציל. אני נוהגת להכין מגש חצי חצי, אבל לגמרי אפשר להכין מגש אחד שלם באיזה טעם שרוצים.

מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים את הטורטייה בגבינת שמנת/ חומוס ומתחילים לבנות את התוספות מעל. שימו לב שהסלמון המעושן מגיע כפרוסות גדולות, אני חותכת אותן לרצועות דקות כדי שיספיק לי לכל הטורטיות. מניחים את הירק ואז מגלגלים את הטורטייה תוך שמהדקים אותה היטב לאורך כל הגלגול.
חותכים במרווחים של שני ס"מ לכל האורך ומניחים אותה על מגש שהחלק העליון זה החלק החתוך (שיראו את המילוי). חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.

כמובן שניתן לשדרג עם ממרחים מיוחדים כגון פסטו, טפנד זיתים ועוד. רצוי להכין את זה בסמוך לאירוח, כי ברגע שתשימו את המגש במקרר כל הטורטיות יתרככו ויאבדו את המרקם שלהן.
בהצלחה.

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

סלט קייצי מוקפץ

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מרים ואנה. לא כל אחד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני,…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

      קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

משקה סנגרייה קרה לקיץ

מתכוננים לארוחת ערב חגיגית וכבר לא יודעים איך להרשים את…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - סושי טורטייה לאירוח מושלם - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.