מרכיבים:
10 מלפפונים ירוקים (דקים) פרוסים לפרוסות.
1/2 צרור עלי נענע קצוצים דק.
מיץ מ1/2 לימון סחוט. (אפשר גם מיץ לימון משומר)
3-5 שיני שום קצוצות דק דק.
1/2 כפית מלח.
אופן ההכנה:
מכניסים לקערה את כל המלפפונים ויתר המרכיבים, כשעה לפני הארוחה, ומערבבים מידי פעם למיזוג טעמים.
בתיאבון!
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה