מצרכים
חופן פטרוזיליה קצוצה גס
חופן כוסברה קצוצה
חופן נענע קצוצה
1 בצל סגול פרוס דק
חופן שקדים פרוסים קלויים/ בוטנים
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לאחר הקיצוץ, מערבבים את כל עשבי התיבול והבצל בקערה. (ניתן לקצוץ במעבד מזון לקיצור תהליך)
קולים על מחבת ללא שמן פרוסות שקדים, להיזהר לא לשרוף אותן, מוסיפים את השקדים הקלויים לירק הקצוץ.
מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. מי שאוהב שילוב של מתוק, אפשר להוסיף חופן חמוציות או צימוקים לסלט
מערבבים היטב ומגישים. סלט שמתאים לדגים, לאוכל בשרי או חלבי.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
שרה רוזנבאום
08.05.2025
רעיון מעולה , אהבתי