עוגת פודינג וניל עם תפוחים משגעת

11-08-2024 | ירון צחר

תכירו את עוגת הפודינג הכי נדירה שיש, אם מגישים את העוגה הזו חמה עם קצפת היא בכלל הופכת לקינוח מושחת וממכר. העוגה שתעשה לכם את היום עם טעמיה המטריפים. שלמות כזאת חובה עליכם להכין.

המצרכים

1 חבילה קטנה קמח תופח (350 גרם | 2 וחצי כוסות)
3 תפוחים (חתוכים לפלחים דקים)
4 ביצים (להפריד חלמון וחלבון)
¾ כוס סוכר
1 מחמאה
1 אינסטנט פודינג וניל
ריבה (איזה טעם שאוהבים)
אגוזי מלך (קצוצים)

אופן ההכנה

לקערה מכניסים את הקמח עם החלמונים, מחמאה ו-4 כפות סוכר וללוש לבצק (במיקסר ,או ביד).
מחלקים את הבצק ל-3/4 ו-1/4 , ואז עוטפים בניילון כל חלק ומכניסים למקרר.
מקציפים את החלבונים עם שאר הסוכר, עד לקבלת קצף אחיד וקשה, ומדי פעם מכניסים את האינסטנט פודינג וניל, עד שנוצר קצף כמו מסטיק.
מרכיבים את הבצק – את החלק הגדול של הבצק משטחים בתבנית משומנת מרובעת או עגולה 26.
מורחים ריבה מעורבת או איזה טעם שאוהבים, ומעל את התפוחים עם אגוזי מלך קצוצים. אחרי זאת בזהירות מוסיפים הקצף.
מגרדים את החלק שנותר של הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך חצי עד שלושת רבעי שעה. לא להיבהל שהעוגה עולה ומאבדת קצת צורה ,כשמוציאים היא מסתדרת.

בתאבון…

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - עוגת פודינג וניל עם תפוחים משגעת - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.