מצרכים
1כוס חלב רגיל/ שקדים / שיבולת שועל
3 כפות גדושות זרעי צ'יה
1כף מייפל או דבש
½ כפית מחית וניל (לא חובה)
לטופינג (מעל הפודינג):
חמאת בוטנים טבעית
פירות טריים שאוהבים
שקדים קצוצים או אגוזים
אופן ההכנה
מערבבים את מרכיבי הפודינג יחד ומחלקים לשתי צנצנות ריקות או שתי כוסות.
סוגרים את הצנצנות עם המכסים או עוטפים בניילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר.
לפני ההגשה יש לפזר מעל את מה שאתם אוהבים מרשימת הטופינג. אני אישית אוהבת לשים פירות ופקאנים קצוצים
בתאבון.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה