מצרכים
- 4 פילה דג לבן (מוסר/לוקוס/בורי)
- 2 כפות שמן זית
- מיץ מ-1 לימון
- 2 שיני שום כתושות
- מלח ופלפל
- מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
מניחים את הפילטים בתבנית אפייה.
בקערה קטנה מערבבים שמן זית, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת על הדגים ומשרים 10 דקות.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות, עד שהדג מתבשל אך נשאר עסיסי.
מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה