מצרכים:
4 חתיכות פילה דג (כ-150 גרם לכל חתיכה)
תרסיס שמן
מצרכים לתיבול:
4 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה / אפשר גם קמח רגיל
1 כפית פפריקה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1.5 כפית שום גבישי (או שן שום טרייה כתושה)
1 כפית תבלין פילדלפיה
הוראות הכנה:
לערבב את כל המצרכים לתיבול, לקמח את חלקי הדג משני הצדדים ולתת התזה קלה של ספריי שמן.
להניח על פלטת הגריל של הנינג'ה: תוכנית גריל, חום MAX למשך 8 דקות.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
susie bearman
08.08.2024
….למי שאין נינג'ה?????
ניצן פוגל
11.08.2024
שלום סוזי,
אפשר גם בתנור..
בברכה,
מתג