פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

13-08-2025 | סיון בולגריו

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני, טבעי ומלא טעם. הפרוזן אפרסק-מנגו-נענע שלנו משלב פירות קיץ עסיסיים עם נגיעת רעננות, ויוצר שלוק אחד של חופשה.

מצרכים (2-3 מנות)

  • 2 אפרסקים בשלים, חתוכים ומוקפאים

  • 1 מנגו בשל, חתוך ומוקפא

  • ½ כוס מים קרים או מי קוקוס

  • 1-2 כפות דבש / סירופ אגבה (לפי הטעם)

  • חופן עלי נענע טריים

  • מיץ מחצי לימון

  • קוביות קרח (רק אם רוצים מרקם סמיך יותר)

אופן ההכנה

  1. הכניסו את כל המצרכים לבלנדר חזק.

  2. ערבבו עד קבלת מרקם קרמי וקפוא.

  3. הגישו בכוסות גבוהות, קשטו בפרוסות אפרסק ועלי נענע.

  4. שתו מיד ותרגישו כאילו אתם בחופשה על חוף טרופי 🏝️

טיפ: אפשר להוסיף כף ליקר פסיפלורה או רום בהיר לאירוח חגיגי.

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של סיון בולגריו לחצו כאן

שייך לקטגוריה: גלידות, משקאות, מתכונים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

      קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

משקה סנגרייה קרה לקיץ

מתכוננים לארוחת ערב חגיגית וכבר לא יודעים איך להרשים את…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

לחם בירה מפתיע

אפיית לחם, פעמים רבות, מקבילה להולדת תינוק. חשיבה, תכנון, עיבוד,…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

לחם פשתן ללא קמח

נתחיל בתיאום ציפיות. אין ממש דבר כזה לחם קיטו. אחרי…

הבלוג של טליה בנימיני

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - פרוזן אפרסק-מנגו-נענע - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.