החומרים הדרושים:
1 שקית פירות יער
2 בננות
1/2 מנגו (או נקטרינה/ אפרסק בשל)
1 כפית דבש
2 יוגורט
אופן ההכנה:
לטחון את כל המצרכים בבלנדר ואז להקפיא בפריזר…
להפשיר 2-3 דקות, למקסר
ו… או לאכול ולהנות…
או להתאפק, לערבל במכונת גלידה
לשפוך לתבניות קרטיב מסיליקון, למנות אישיות,
להקפיא ללילה, להתכונן…
ובתאבון
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה