פשטידת פסטה מהירה

27-03-2024 | מילכה דיין

מי לא אוהב פסטה? עם פסטו ופרמז׳ן או רוטב עגבניות סמיך עשיר ומעניין ו… זהו, שפתאום מתברר, שכווולם מכינים את אותם שניים שלושה מתכונים. ערב אחד, החלטתי שדי, מספיק, חייבת לגוון. עדיין פסטה, אבל, בתוספת גבינה-עם פסטו או רוטב עגבניות, אפוי בתנור ומפזר ריחות… שפשוט קשה להתאפק ולחכות!

 

 

החומרים לפשטידה:

1 חבילת פסטה מבושלת ומסוננת.

1 קוטג׳.

1 גבינה לבנה.

2 כפות שמן זית.

2 כפות פסטו או 10 עלי בזיליקום או אורגנו או טימין טריים.

3-5 פרוסות גבינה צהובה חתוכה לרצועות, או קוביות או מגוררת.

ניתן להוסיף, אם אוהבים חצי כוס רוטב עגבניות עשיר, שמוכן לפסטה או בולונז.

5 עגבניות שרי ,שטופות, חתוכות לקישוט.

1/2 כפית מלח.

קורט פלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:

משמנים תבנית במעט שמן זית.

מערבבים את הפסטה עם שמן הזית, הגבינות, הרוטב והתבלינים ויוצקים לתבנית.

מקשטים עם חצאי עגבניות השרי ופיסות עלי בזיליקום.

מכסים ברדיד אלומיניום, או נייר אפיה.

מכניסים לתנור, שחומם מראש לטמפ׳ של 170 מעלות, ל 20 דקות.

ב..ת..א..ב..ו..ן

לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה”  לחצו כאן

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של מילכה דיין לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, שבועות,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - פשטידת פסטה מהירה - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.