מרכיבים
- 1 כוס קינואה מבושלת
- 1/2 כוס עדשים שחורות מבושלות (או עדשים ירוקות)
- 1 קופסה (200 גרם) קוטג' או גבינת ריקוטה או בולגרית עזים
- חופן עלי רוקט או בייבי תרד
- 1/2 אבוקדו חתוך לקוביות
- עגבניות שרי חצויות
- מלפפון פרוס דק
- פלפל אדום או צהוב חתוך לקוביות
- 2 כפות אגוזי מלך/שקדים פרוסים (לא חובה)
- חופן נבטי חמנייה (לא חובה)
לרוטב
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף מיץ לימון טרי
- 1 כפית חרדל דיז'ון
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט. בקערית קטנה מערבבים את מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים בעדינות – ומגישים.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה