שווארמה פרגית עסיסית בתנור

22-09-2024 | ניצן פוגל

שווארמה אמיתית בתבנית בתנור שמכינים בעשר דקות, מה צריך יותר מזה? מה הפטנט? תיבול נכון! המתכון הכי קל בעולם. בלי מחבתות, בלי מנגלים. תשכחו כל מה שידעתם עד היום על שווארמה! בזכות השיטה הזו, הבשר למעשה מתבשל בדיוק כמו השווארמה שמוכרים בחוץ, בזכות הנתחים שצמודים אחד לשני ובכך הם נשארים למעשה עסיסיים. זה מתכון שקיבלתי מחברה טובה שאותו אני מכינה כבר שנים כל פעם שבא לנו ארוחת צהריים מפנקת. למה אתם מחכים? רוצו להכין!

מצרכים לתבנית בגודל אינגליש קייק אחת

1 ק"ג פרגיות עוף ללא עצם

לתיבול:

2 כפות גדושות קורנפלור

4 כפות שמן זית

2 כפות גדושות תבלין שווארמה

2 כפות גדושות תבלין גריל עוף

כפית כמון

מעט צ'ילי חריף – למי שאוהב טוויסט פיקנטי

מלח / פלפל שחור – לפי הטעם

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות – על טורבו, מערבבים את הפרגיות יחד עם הקורנפלור, השמן והתבלינים היטב.

מניחים את הפרגיות בתוך תבנית אפייה אחד על השני ומהדקים. מכניסים לתנור וצולים 45 דקות בדיוק – לא מכסים את התבנית בזמן הצלייה.

פורסים בעזרת סכין פרוסות ומגישים לצד פיתות טריות, חומוס ביתי (המתכון שלי פורסם), טחינה ביתית וסלטים כגון: סלט כרוב, סלט עגבניות כוסברה ושום, סלט ירקות קצוץ ותהנו.


בתאבון ובהצלחה.

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - שווארמה פרגית עסיסית בתנור - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.