אנטיפסטי היסטרי בתנור

10-06-2024 | סיון בולגריו

זו מנה איטלקית, טבעונית, בריאה ודיאטטית, פשוטה וזריזה להכנה, עם צבעוניות כובשת. עם תיבול אחד שמתאים לכל סוגי הירקות ומדגיש את הטעם. מומלץ ביותר.

מצרכים:

חציל – 1 יחידה גדול
בטטה – 1 ו-½ יחידות בינוניות ללא קליפה
דלעת – כוס קוביות
גזר – 3 יחידות קטנות ללא קליפה
פלפל אדום – יחידה בינונית
קישוא – 2 יחידות קטנות
בצל – יחידה בינונית
שום – ראש

*אפשר לגוון ולשנות את סוגי הירקות כל אחד לפי טעמו

לתיבול:
שמן זית – 3 כפות (30 מ"ל)
פפריקה – כפית גדושה
כורכום – כפית גדושה
מלח שולחן עדין – כפית שטוחה
פלפל שחור – כפית שטוחה
רוזמרין – כף (5 גרם)
טימין (קורנית) – כפית (1 גרם)

אופן ההכנה:

מחממים תנור על 200 מעלות טורבו ומתחילים במלאכת החיתוך. חותכים את הירקות לצורות שונות ומניחים בתבנית. מערבבים בקערית קטנה את כל התבלינים על פי הטעם ומפזרים באופן אחיד על הירקות שבתבנית. מוסיפים שמן זית על פי הטעם. אופים כ-40 דקות עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים.

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

 

לבלוג של סיון בולגריו לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

לזניית חצילים ובשר

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת אביבה נצר. לזניה כמו שאכלנו…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק מינסטרונה מאיטליה באהבה

מרק כארוחה שלמה זה תמיד פתרון מוצלח ומשביע. למרק הזה…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

עוגת קוקוס, אגוזי לוז ושוקולד לבן

מי לא אוהב את כדורי השוקולד של "רפאלו"? קבלו מתכון…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פסטה סלמון – אושר בצלחת

שילוב מנצח של סלמון ופסטה במנה חגיגית ומענגת. אני מכינה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת שושני שמרים ואגוזים טעימה בטירוף

מתכון לעוגת שמרים מרהיבה וטעימה עם ניחוח מתוק של סוכר…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת אגוזים ושוקולד בריאה

את המתכון הבא קיבלתי מדודה שלי, מתכון טעים לכל אוהבי…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

גלידת צ׳אנקים שוקולד ואגוזים

הגלידה האהובה מבוססת על שילוב מוצלח בין אגוזים ופאדג' שוקולד.…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

טורטייה מחיטה מלאה עם חביתה, אבוקדו וירקות

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מרים הרשקוביץ. במתכון הזה יש…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

ספרינג רולס מושלמים מדפי אורז לצד רוטב אסייתי

מחפשים לתקתק ארוחה מרשימה באפס זמן וכלום עבודה? ספרינג רולס…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פילה דג אפוי ברוטב לימון ושום

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת יהודית פרלמן. מנת הדג הזו…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סושי טורטייה לאירוח מושלם

לארח מעולם לא היה פשוט יותר. המגש הזה הוא הפתרון…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ממולאים חגיגיים

ממולאים חגיגיים בסגנון סוכות, ירקות ממולאים באורז, עשבי תיבול ונגיעת…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - אנטיפסטי היסטרי בתנור - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.