בייגל טוסט מבצק קוטג'

22-04-2025 | ניצן פוגל

בריא זה הטעים החדש! אז מתחשק לכם מאפה פריך בריא ועסיסי? בייגל ירושלמי מ-3 מצרכים בלבד במילוי גבינות הוא הפתרון המושלם לארוחת בוקר מאוזנת או ארוחת ערב קלה. בתאבון ובהצלחה.

מצרכים 

(מצרכים ל4 יחידות גדולות)

לבצק:
1 גביע קוטג׳
1 כוס קמח (ניתן להכין עם קמח כוסמין או קמח מלא)
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח (אופציונלי)
1/2 כפית שום גבישי (אופציונלי)

למילוי:

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

100 גרם גבינה בולגרית/ פטה מפוררת

לציפוי:

שומשום לבן/ שחור

ביצה

קערת מים בטמפרטורת החדר (לטבילה של הבייגל)

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הבצק בקערה ומעבדים לבצק אחיד (הבצק יוצא מעט רך). מחלקים את הבצק ל-4,

לוקחים כל פעם חתיכה אחת ומעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, מרדדים לצורך אליפסה, מניחים את הגבינות במרכז הבצק,

לאט לאט מגלגלים את הבצק למעין צורת נחש כשהמילוי נשאר בפנים, סוגרים לצורת טבעת,

לוקחים את הבייגל וטובלים משני הצדדים בבלילת הביצה והמים ומיד לאחר מכן בצלוחית השומשום. יש לצפות מכל הצדדים בשומשום.

לוקחים טוסטר, מחממים אותו, שמים נייר אפייה ומניחים את הבייגל וסוגרים. משאירים אותו שם למשך 10 דקות עד שהבייגלים מתייצבים ומקבלים גוון זהוב. כמובן שמי שאוהב בייגל יותר קריספי יכול להשאיר ליותר זמן.

ניתן גם להכין את המתכון בתנור רגיל על 180 מעלות (רק יש לקחת בחשבון שהוא לא יצא שטוח כמו בטוסטר).

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

סלט קייצי מוקפץ

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מרים ואנה. לא כל אחד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני,…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

      קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

משקה סנגרייה קרה לקיץ

מתכוננים לארוחת ערב חגיגית וכבר לא יודעים איך להרשים את…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - בייגל טוסט מבצק קוטג' - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.