מצרכים
שמנת מתוקה להקצפה 32% שומן – קופסת קרטון (250 מ"ל) – או שמנת צמחית למתכון פרווה
טחינה גולמית – 1/2 כוס
סילאן טהור ללא סוכר – 1/2 כוס
קפה נמס – כפית שטוחה
שוקולד חלב ללא תוספת סוכר – 50 גרם – מגורד גס
וויסקי (לא חובה) – כפית אחת
לקישוט
סילאן טהור ללא סוכר – 3 כפות
אופן ההכנה
להקציף את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף קשה.
לבחוש את שאר מצרכי הגלידה ביחד.
להוסיף את השמנת המוקצפת אל תערובת הטחינה בתנועות עטיפה.
להעביר את התערובת אל כלי המתאים להקפאה.
להקפיא לכמה שעות או ללילה.
למזוג לגביעים ולקשט בסילאן.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה