מצרכים:
1 פחית (400 גרם) חלב מרוכז ממותק
2 שמנת מתוקה (250 מ"ל), קרה
1 כוס (250 גרם) חמאת בוטנים טבעית
1/2 כוס (70 גרם) בוטנים קלויים
הוראות הכנה:
קוצצים גס את הבוטנים ומניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
מוסיפים חלב מרוכז וחמאת בוטנים. מערבלים במהירות נמוכה עד לאיחוד מלא. מוסיפים 3/4 מהבוטנים הקלויים ומקפלים בעדינות.
מעבירים לכלי אחסון שמתאים להקפאה, מכסים עבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
ניתן לשדרג ולהוסיף לבלילה לפני ההקפאה פצפוצי שוקולד מריר לשילוב מנצח.
————
חנה ברגמן
18.07.2024
היי ניצן
צריך שמנת מתוקה אחת (250גר)?
או שתיים (500גר)?
תודה!