רכיבים (2 מנות)
100 ג' שיבולת שועל דקה (כוס)
480 מ"ל מים (2 כוסות)
240 מ"ל חלב (כוס)
40 ג' סוכר (2 כפות)
קורט מלח
אופן הכנה
בסיר או מחבת לשים את החלב, מים, שיבולת שועל והמלח, לבחוש להרתיח ולהנמיך את האש לביעבוע עדין. להוסיף את הסוכר ולבשל 3 – 4 דקות תוך כדי בחישה מתמדת עד שהדייסה מסמיכה, חשוב לערבב כל הזמן כדי שהשיבולת שועל לא תדבק לתחתית. ברגע שהדייסה מסמיכה להוריד מהאש ולחלק לקעריות
ומי שאוהב את הדרך הקלה יותר, ניתן לשים את כל המצרכים בקערה ולהכניס למיקרוגל ל- 2 דקות, להוציא, לערבב ואם יש צורך ניתן להכניס לעוד דקה אם זה עדיין לא רך.
טיפ לשדרוג: לחתוך פרוסות של בננה, להניח מעל, לזלף מעט דבש ולהתענג על הטעם המושלם.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה