מצרכים
2 צרורות שמיר
2 צרורות כוסברה
2 צרורות פטרוזיליה
1 כרפס אחד רק עלים
1 בצל
1 קולורבי
1 קילו קוביות בשר כתף איכותי,
חופן שעועית לבנה לאחר השריה,
כף אבקת מרק עוף,
5 לימונים פרסים יבשים מבוקעים
אופן ההכנה
חותכים את הבצל לקוביות מטגנים בשמן להזהבה מוסיפים את קוביות הבשר לסגירה מכל הצדדים, מוסיפים את צרורות הירק לאחר שקצצנו, חתיכות קולורבי, שעועית, אבקת מרק עוף והלימונים המבוקעים, מוסיפים מים לכדי כיסוי ומבשלים עד לריכוך הקטניות (אפשר בסיר לחץ, מקצר את התהליך)
טיפ חשוב: היות וקליפת הלימון קשה חובה לבקוע אותו קלות כדי שהטעמים יגיעו לאוכל, המנה מוגשת מעל אורז פרסי (איך לא) לבן. הכי חשוב לבשל באהבה
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן

שפרה גבאי
19.07.2025
זה התבשיל הכי הכי עין
אצלנו מכינים עם שעועית אדומה
המון המון סלרי כל הירוקים שיש
לא תמיד עם בשר
אימי היתה מכינה עם קציצות בשר קטנות
את הירק היו מטגנים עם המון בצל
אחרי שהשעועית והבשר התרככו מוסיפים את הירק מבשלים ואז מוסיפים לימון פרסיי מבוקע ו2 לימונים סחוטים
תהנו
רבקה
20.07.2025
משתמשים בלוביה צ'שמש בולבולי