החומרים הדרושים:
(טורטיות 1-2 לאדם)
ביצים – כמספר הטורטיות.
קוטג׳.
גבינה מלוחה מגורדת.
גבינה צהובה מגורדת.
קורט פלפל שחור.
סומסום לפיזור.
אופן ההכנה:
על תבנית עם נייר אפיה מניחים את הטורטיות.
מורחים את תערובת הגבינות.
במרכז הטורטייה, ניצור מרווח ונשפוך את הביצה, בעדינות.
נפזר פלפל שחור טחון/גרוס דק על הביצה והגבינות.
נסגור את קצוות המשולש ונעזר בקיסמים.
-ניתן למרוח במעט ביצה טרופה ולפזר סומסום.
נכניס לתנור שחומם מראש לטמפ׳ של 180 מעלות עד שמשחים והטורטייה מתקשה (קריספית) מלמעלה ומלמטה.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין לחצו כאן
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה