החומרים הדרושים ל -12 מאפינס:
2 ביצים
2 כפות שמן
1 כף דבש
1 כפית קינמון
1 כוס חד״פ קוואקר
1 תפוח עץ מגורד- אפשר עם הקליפה , ללא הליבה
1 כוס חד״פ קמח שקדים
1 ו- 1/2 אבקת אפיה
1 כוס חד״פ שקדים,אגוזים,צימוקים,חמוציות
1/2 כוס מים חמים
אופן ההכנה
-לטרוף את הביצים ולהוסיף את המרכיבים על פי הסדר.
-למזוג לכוסיות מאפינס, או לתבנית מאפינס מסיליקון
(אין צורך לשמן, יש שמן וקמח שקדים שהוא שומני).
-להכניס לתנור, שחומם לטמפ׳ של 175 מעלות.
-להניח על רשת בשליש התחתון.
לאפות 10-12 דקות, עד שמשחים, והשכבה העליונה מוצקה.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
אורה קורנבלום
12.11.2024
מתכון למאפינס אגוזים ותפוחים
אבל בחומרים אין בכלל תפוחים!!!???
אורלי כהן
12.11.2024
איפה התפוחים שהבטחתם??😉
דפנה אברג׳ל
13.11.2024
איפה התפוחים??
ציפורה
13.11.2024
איפה התפוחים במתכון?
גדעון טאובה
13.11.2024
איפה התפוחים? הם לא מופיעים ברשימת החומרים.
מור
13.11.2024
איפה התפוחים?
אסנת אברהם
13.11.2024
לא רשמת את התפוחים
רעות ב
13.11.2024
תודה רבה!
איפה התפוחים?
אורלי שניאור
13.11.2024
האם אפשר עוד קמח שקדים במקום קוואקר?
מילכה דיין
14.11.2024
אפשר עוד קמח שקדים באותה הכמות של הקוואקר… לא לשכוח את התפוח המגורד, שיקנה למאפינס עסיסיות ורטיבות.
מילכה דיין
14.11.2024
אורה יקרה🌷
צודקת!
התפוח אמנם צולם, אך נשכח ברשימת החומרים הדרושים…
תודה. תיקנתי
מוזמנת להכנס לבלוג שלי:
http://www.meshubaha.com
ולהנות משלל מתכונים וסיפורים.
יום טוב🙏
מילכה דיין
14.11.2024
אורלי יקרה🌷
טעות קטנה… היא תוקנה.
תודה
המשך יום טוב🙏