מצרכים:
4-5 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
4 שיני שום קצוצות דק
6 כפות שמן
200 גרם כבד עוף חתוך גס
200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
200 גרם טחולים
או כל דבר אחר שתירצו (פרגיות, שווארמה, לבבות)
לתיבול
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
כפית שטוחה כמון
חצי כף תבלין למעורב
3 כפות שמן זית
וחופן של פטרוזיליה וכוסברה קצוצים לקישוט…
אופן ההכנה:
בקערה גדולה שמים את כל הבשרים ואת כל התבלינים, מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים הכל היטב ונותנים לזה מנוחה של חצי שעה לפחות במקרר לספיגת טעמים…
במחבת גדולה או בסיר סוטאז' מטגנים את הבצל עד להזהבה יפה…
אל הבצל מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה..
מוסיפים את תערובת המעורב ומתחילים לטגן איזה 2-3 דקות.
מוסיפים חצי כוס מים ומערבבים..
מכסים את המחבת וממשיכים לתת לזה להתבשל ומדי פעם מערבבים עד שהכול מוכן.
אפשר לטעום ולתקן טעמים במידת הצורך..
————
פרסם תגובה