סביצ׳ה בהרכבה עצמית

07-07-2024 | מילכה דיין

התחברתי לשלל הצבעים, הריחות והאפשרויות הרבות במנה המסקרנת הזו. היתרונות (זמן קצר ביותר של הכנה, ללא תנור, מחבת) רק חזקו את ההחלטה והרי לכם מנה קלילה, בריאה, צבעונית, שגררה חיוכים ומצמוצי הנאה.

החומרים הדרושים ל-4 סועדים:

2 פרוסות גדולות ועבות של סלמון… נקי מעור ועצמות.

(*ניתן להכין את הסביצ׳ה גם מדג, שבשרו לבן: לברק/דניס/אמנון)

צרור עלי נענע, שטופים, נקיים, ללא גבעולים קצוצים דק

(אפשר כוסברה, כרפס,פטרוזיליה, אבל הנענע מעניינת יותר)

1/2 בצל סגול

3 עלי בצל ירוק קצוצים

1/2 אבוקדו בשל, רך, אך לא מידיי

7 עגבניות שרי, חתוכות לחצאים, או רבעים( תלוי בגודל)

קורט מלח

1 כף רוטב צ׳ילי חריף מתוק

1 כפית שמן זית

מיץ מ 1/2 לימון להשריית הסלמון החתוך

מיץ מ 1/2 לימון לסביצ׳ה

אופן ההכנה:

חותכים את הסלמון לקוביות קטנות(1•1) ס״מ

משרים את קוביות הסלמון במיץ מחצי לימון וקורט מלח והופכים כל הזמן.(חצי שעה עד שעה). לסנן מהנוזלים.

להניח במרכז הקערה.

לסדר בצלחת/ קערת הגשה יפה את כל הירקות, מסביב.

ניתן להגיש כך לארוח ורק אח״כ להוסיף את הרוטב והתבלינים…ואפשר קודם, שייספגו הטעמים-איך שאוהבים.

טועמים… ומחליטים אם יש צורך להוסיף לימון/ מלח/ צ׳ילי

בתאבון!

לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה”  לחצו כאן

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של מילכה דיין לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (3)

מאמרים מעניינים נוספים

סלט קייצי מוקפץ

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מרים ואנה. לא כל אחד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני,…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

      קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

משקה סנגרייה קרה לקיץ

מתכוננים לארוחת ערב חגיגית וכבר לא יודעים איך להרשים את…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - סביצ׳ה בהרכבה עצמית - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.