סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

27-07-2025 | ניצן פוגל

 

 

 

קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד טעים ומשובח. הקינוח הקלאסי המקסים, ברבע שעה עבודה. קינוח שיגרום לאורחים שלכם להרגיש בבית קפה. ניתן להכין גם בגרסה פרווה.

מצרכים:

300 גרם שוקולד מריר (עדיפות ל-60%/ 70% קקאו – אבל גם הפשוטים יעשו את העבודה)

100 גרם של שוקולד (לבן/ מריר/ חלב – לשים קוביית שוקולד במרכז הבלילה בכל כלי לפני האפייה)

250 גרם חמאה (ללא מליחות) – ניתן להמיר למחמאה למתכון פרווה

2 ביצים שלמות + 6 חלמונים

חצי כוס קמח תופח (לגרסת כשל"פ – קמח תופח כשר לפסח)

המלצה: אבקת סוכר לקישוט לפני הגשה

הוראות הכנה

מחממים תנור מראש ל- 200 מעלות על מצב טורבו.
ממיסים את קוביות השוקולד עם החמאה במיקרו במספר פולסים של 30 שניות עד שהשוקולד והחמאה נמסו. להיזהר לא לשרוף את השוקולד, אם החמאה הפכה לנוזל, ניתן לערבב את השוקולד והוא ימס מהחום של החמאה.

בקערה נפרדת טורפים את הביצים השלמות והחלמונים, מערבבים את תכולת שתי הקערות ביחד, מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב עד ליצירת תערובת חלקה ללא גושים
מעבירים למספר כלי קאפקייק 3/4 מגובה הכלי, מכניסים קובית שוקולד במרכז הכלי, ומעבירים לאפייה של 8 דקות בדיוק (לא יותר ולא פחות).

מומלץ להגיש עם כדור גלידה ליד.

בהצלחה ובתאבון

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, עוגות וקינוחים, פסח,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.