סינטה בבצק עלים – ביף וולינגטון

24-06-2024 | ניצן פוגל

המתכון הבא הוא לאוהבי הבשר. ביף וולינגטון הוא אתגר מעורר תיאבון שאתם חייבים לנסות! את המאפה מכינים מבצק עלים מוכן, שחוסך את זמן הכנת הבצק. נשאר רק לסגור על מחבת את הבשר ולעטוף עם הבצק. מנה שתמיד קוצרת מחמאות!

מצרכים שיספיקו לכ-6 מנות:

700 גרם פילה בקר
מלח גס
פלפל שחור גרוס
חבילת בצק עלים
ביצה אחת
2 בצלים קצוצים
1/4 כוס שמן קנולה
עלים מ-2 גבעולי טימין
עלים מגבעול אחד של רוזמרין
4 כפות חרדל דיז'ון

אופן ההכנה:

מתבלים את נתח הבשר במלח ופלפל וצורבים אותו מכל צדדיו כ-2 דקות. מצננים.

מחממים שמן במחבת ומטגנים מעט את הבצל. מתבלים במלח, פלפל, טימין ורוזמרין, ומניחים בצד לצינון.

על נייר אפייה מקומח מעט פותחים את חבילת בצק העלים. מרדדים אותו מעט. על הבצק להיות ארוך מעט מכל צד מאורך הפילה, מספיק רחב כדי לכסות את הנתח ולא דק מדי כדי שלא יקרע בזמן הקיפול.
מפזרים במרכז הבצק את הבצל המתובל . לוקחים את הנתח ומורחים אותו בחרדל מכל הצדדים ומניחים את הפילה מעל הבצל על הבצק. סוגרים היטב את נתח הבשר במעטפת הבצק, ומעבירים לתבנית כשאזור סגירת הבצק בחלק התחתון. מקפלים היטב גם בצדדים, מי שמעוניין ניתן ליצור בעזרת מזלג עיטורים על גבי הבצק למראה מרשים.

טורפים את הביצה ומורחים על הבצק. מכניסים למקרר לכחצי שעה.

מכניסים את המאפה לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות. אופים במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות מוציאים את המאפה, פורסים לפרוסות ומגישים לשולחן.

בתאבון ובהצלחה.

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

סלט קייצי מוקפץ

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מרים ואנה. לא כל אחד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני,…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

      קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

משקה סנגרייה קרה לקיץ

מתכוננים לארוחת ערב חגיגית וכבר לא יודעים איך להרשים את…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - סינטה בבצק עלים – ביף וולינגטון - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.