מצרכים
4 ביצים קשות
1 כוס אפונה (משקית קפואה או משימורים)
5 כפות מיולייט – מיונז מופחת שומן
1 כפית חרדל
2 כפות מים – 2 כפות
1 בצל סגול קצוץ
כפית מיץ לימון סחוט טרי
מלח – 1/2 כפית שטוחה
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה (ניתן לתקן טעמים במידה וחסר)
אופן ההכנה
מבשלים את הביצים, לאחר קירור מקלפים וחותכים לקוביות.
מבשלים את האפונה כ- 20 דקות במי מלח ומסננים (אפשר להשתמש בקופסת שימורים אבל אין מה להשוות בטעם – הגרסה עם האפונה המוקפאת הרבה יותר טעימה).
את המיונז מערבבים עם החרדל והמים.
מאחדים את כל המרכיבים, מתבלים ומסדרים מעל צלחת הגשה.
בתיאבון
————
פרסם תגובה