מצרכים:
1 חסה שטופה, יבשה וקרועה לחתיכות בגודל בינוני
1 נקטרינה פרוסה לפרוסות דקות וצרות
50 גרם צימוקים
50 גרם שקדים מולבנים
50 גרם נודלס מסולסלים ודקים להקפצה של אסם
לרוטב:
2 כפות סוכר חום
¼ שמן קנולה
2 כפות חומץ
1 כפית חרדל דיז'ון
קורט מלח ופלפל שחור
3 כפות ריבת משמש
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הרוטב בקערת ערבוב קטנה ונותנים לו לנוח במשך 10 דקות.
מטגנים את פרוסות השקדים במחבת ללא שמן, עד לתחילת שינוי צבע פרוסות השקדים מלבן צחור לזהוב. מעבירים את פרוסות השקדים הזהובים לקערית.
מוסיפים למחבת עם מעט מאד שמן את הנודלס ומטגנים קלות. מוסיפים למחבת את הסוכר, ומערבבים היטב, תוך כדי המסת שהסוכר, ושהוא עוטף את הנודלס. מורידים את המחבת מהכיריים, ונותנים לנודלס להתקרר.
מניחים בקערה את החסה, הנקטרינות והצימוקים. יוצקים את הרוטב ומערבבים.
מוסיפים את הנודלס והשקדים, ומגישים.
בתיאבון…
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
זהבה הבר
11.03.2024
נראה טעיפ מאד
זהבה הבר
11.03.2024
נראה טעים מאד