מרכיבים:
לרוטב:
1 כף שמן זית או שמן אגוזים
2 שיני שום, כתושות
1 כפית חרדל איכותי
1 כף סילאן
4 כפות מיץ לימון טרי
1/4 כפית מלח טבעי (למשל מלח הימלאיה)
לסלט:
6 נקטרינות, חתוכות לרצועות (או פרי אחר שמעדיפים)
1/2 חסה אמריקאית עגולה או כל חסה אחרת שמעדיפים
1 חבילה עלים לסלט שמעדיפים (עלי בייבי)
1 בצל סגול קטן חתוך לרצועות דקות
50 גרם אגוזי פקאן טבעיים
לשדרוג הטעם הוסיפו 100 גרם גבינת רוקפור, חתוכה לקוביות או מגוררת
אפשר לשלב גם חמוציות בסלט למי שאוהב.
אופן הכנה:
הרוטב: מוסיפים את כל מרכיביו בשייקר או בצנצנת סגורה ומשקשקים עד להיווצרות רוטב אחיד.
הסלט: מניחים את מרכיביו בקערה גדולה. יוצרים מעל את הרוטב, מערבבים קלות ומגישים מיד.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה