מצרכים
קילו כבד עוף
4 בצלים גדולים
2 שיני שום טרי או כף גדושה של שום כתוש.
6 ביצים קשות.
מלח ופלפל (לפי הטעם).
אופן ההכנה
פורסים את הבצלים לרצועות, ומטגנים במחבת עד שהבצל נהיה שקוף. במקביל מבשלים את הביצים. קוצצים את שיני השום או מוסיפים כף גדושה של שום כתוש קנוי ומוסיפים למחבת ומערבבים.
מוסיפים את הכבד, מתבלים בפלפל ומלח, ומבשלים את הכל עד שהכבד מתייבש well done. מכבים את האש ונותנים לכבד והביצים להתקרר.
מעבירים את התערבות של הכבד והביצים למעבד מזון וטוחנים. אם לא נטחן בקלות, ניתן להוסיף מעט מים.
————
יפה ויסמן
19.09.2024
אם קולים את הכבד קודם על האש יוצא הרבה יותר טעים
דינה ברזילי
21.09.2024
יש לצלות את הכבדים יל אש גלויה עד שציבעם משתנה ואין דם! מטעמי כשרות