מצרכים
3 כוסות כרובית קצוצה דק (אפשר לקצוץ במעבד מזון)
12 משמשים מיובשים פרוסים או תאנים מיובשות פרוסות
6 כפות אגוזי מלך או אגוזי לוז קצוצים
צרור נענע או פטרוזיליה קצוצה
צרור בצל ירוק קצוץ או בצל סגול אחד קצוץ
צרור כוסברה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
לרוטב
2 כפות דבש
5 כפות שמן זית
מיץ לימון סחוט מלימון אחד
להגשה
גבינת פקורינו/ רוקפור מגוררת (לא חובה)
אופן ההכנה
לקצוץ לפי ההנחיות את כל המצרכים ולשים בקערה גדולה. במקביל לערבב את מרכיבי הרוטב, לפזר גבינה (מי שרוצה) לשפוך מעל את הרוטב ולהתענג.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
דורית
13.02.2025
האם הכרובית בושלה מראש
ניצן פוגל
13.02.2025
דורית שלום,
הכרובית טרייה ואין צורך לבשל אותה לפניי.
שרה
19.02.2025
האם אפשר להכין יום מראש
ולתבל לפני הגשה?
ניצן פוגל
27.02.2025
שרה ערב טוב,
בהחלט ניתן להכין ערב קודם.
כל עוד אין תיבול.