מצרכים
6 עגבניות תמר חתוכות לרבעים
6 עגבניות חתוכות לרבעים
6 עגבניות מגי חצויות
4 כפות שמן זית
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס
1 צרור עלי ארוגולה
חופן עלי בזיליקום
250 גרם גבינת פטה מפוררת בידיים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל־200 מעלות.
מסדרים 3 סוגי פלחי עגבניות במחבת גדולה ושטוחה מתאימה לתנור (אפשר גם בתבנית), כשהחלק החתוך פונה למטה.
יוצקים 2 כפות שמן זית ומתבלים ב־1/2 כפית מלח ו־1/2 כפית פלפל.
צולים בתנור עד שהעגבניות חומות־זהובות. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון חצי שעה.
מרכיבים את הסלט ומגישים: מסדרים את העגבניות הצלויות ברישול על צלחת או מגש גדולים ומפזרים ביניהן עלי ארוגולה ובזיליקום. מתבלים בעוד מלח ופלפל לפי הטעם, מפוררים למעלה פטה, יוצקים עוד 2 כפות שמן זית ומגישים
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה