החומרים הדרושים: (לקופסא גדולה)
2 סלק אדום טרי
2 קולורבי
4 גזרים בינוניים
אופן ההכנה:
לחתוך את הירקות ולהכניס למעבד מזון עם דיסקית פריסה גסה (ניתן גם לבצע חיתוך עם פומפייה).
לשפוך לקערה גדולה/ קופסא נוחה לערבוב.
להוסיף:
1 כפית חרדל
1 כף חומץ
1/2 כפית מלח
1 כפית שטוחה סוכר
2 שיני שום כתושות
לערבב הכל יחד
להכניס לקירור למיזוג טעמים, מספר שעות לפני ההגשה.
ב..ת..א..ב..ו..ן!
לאתר הבלוגים של מילכה דיין לחצו כאן
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה