סלסילות קדאיף במילוי עוף, פיצוחים ופירות יבשים

17-01-2025 | ירון צחר

קבלו מתכון קל וטעים לסלסילות קדאיף ממולאות בעוף אגוזים ופירות יבשים, היתרון בסלסלות קדאיף האישיות, כשיש כמה סוגים של מאכלים, הגודל הקטן של המנה משאיר מקום גם למנות אחרות.

מצרכים:

חבילת שערות קדאיף
כוס חמאה / מחמאה מומסת
חופן פיצוחים (פיסטוקים/ שקדים) פרוסים או שלמים
לקוביות עוף:
חצי ק"ג חזה עוף נקי וחתוך לקוביות קטנות
3 בצלים חתוכים לפרוסות
1 כוס יין אדום
1/2 כוס סוכר
2 כפות דבש
קורט פלפל גרוס
קורט מלח

אופן ההכנה:

הכנת סלסלות הקדאיף:
להפריד ולקרוע בעזרת הידיים את שערות הקדאיף, ולהעביר את הקדאיף לקערה.
להוסיף לקערה חמאה מומסת ולערבב היטב לציפוי כל השערות.
יש להשתמש בתבניות שקעים מסיליקון. להדק לכל תחתית תבנית את שערות הקדאיף, להדק וליצור צורת סלסילה קטנה. להכניס את תבנית הסיליקון לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של
180 מעלות ולאפות במשך כ-20 דקות, עד להזהבה.
כשתחתיות הקדאיף תהיינה אפויות, להוציא את התבנית מהתנור, ולחלץ את סלסלות הקדאיף מהתבנית.
להכנת קוביות העוף וריבת הבצל:
מחממים במחבת מעט שמן. להוסיף למחבת את רצועות הבצל את הבצלים במשך 5 דקות על חום בינוני, להוסיף למחבת את הסוכר, היין והדבש. לערבב ולתת ליין להצטמצם, ולהפוך לריבת בצל עדינה. לתבל עם מעט פלפל גרוס.
לחתוך את חזה העוף לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.


מוסיפים את קוביות העוף למחבת עם מעט שמן. לטגן את קוביות העוף עד לקבלן גוון זהוב.
לערבב בקערה את קוביות העוף המטוגנות וריבת הבצל. למלא את סלסילות הקדאיף עם קוביות העוף וריבת הבצל. להוסיף שקדים.
בתאבון…

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

 

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

שייך לקטגוריה: טו בשבט, מתכונים, עוף ובשר,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

סלט קייצי מוקפץ

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מרים ואנה. לא כל אחד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני,…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

      קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

משקה סנגרייה קרה לקיץ

מתכוננים לארוחת ערב חגיגית וכבר לא יודעים איך להרשים את…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - סלסילות קדאיף במילוי עוף, פיצוחים ופירות יבשים - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.