החומרים הדרושים: (12-15 סקונס)
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
2 כפיות סוכר
2 קורט מלח
1/3 כוס חלב קר
60 גר חמאה חתוכה לקוביות
2 ביצים טרופות
חופן צימוקים קצוצים מושרים בכף מים (לא חובה)
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים היבשים ואח״כ את קוביות החמאה ומפוררים לפירורים.
מוסיפים את החלב והביצים הטרופות.
ממשיכים ללוש מעט ,עד לקבלת בצק.
(לישת יתר פוגמת)
מניחים במקרר להתמצקות כשעה.
לשים מעט ומרדדים לגובה שני (2) ס״מ
קורצים עיגולים בקוטר של חמישה (5) ס״מ, אפשר עם כוס.
מניחים על תבנית, שהונח בה נייר אפיה, במרווחים.
מכניסים לתנור, שחומם מראש לטמפ׳ של 170 מעלות ל-15 דקות, עד להזהבה קלה.
רצוי לאכול בעודם חמים, או להקפיא מייד לאחר שהתקרר ולהוציא, כשמתחשק.
תהנו.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה