מצרכים
תערובת העוגה
ביצה – 6 Large
כמוסוכר – כוס (40 גרם)
אגוזי מלך טחונים – 100 גרם
שוקולד מריר ללא תוספת סוכר מגורד גס – 100 גרם
קמח שקדים – 2 כוסות
אבקת אפייה – שקית (10 גרם)
קוקוס טחון – כוס
שמן קנולה – 3/4 כוס
להרטבת העוגה
נס קפה ללא סוכר (ללא חלב) – כוס אחת
הציפוי
שוקולד מריר ללא תוספת סוכר – 150 גרם
מרגרינה בטעם חמאה – 50 גרם
או חמאה
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים לקצף אוורירי, מוסיפים בהדרגה את מצרכי תערובת העוגה ומערבבים מדי פעם בעדינות בתנועות עטיפה.
מוזגים את הבלילה לתבנית עגולה משומנת ומקומחת.
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים כחצי שעה או עד שהעוגה משחימה.
מרטיבים את העוגה בנס הקפה כשהיא עודנה חמה ומניחים לקירור.
ממיסים את השוקולד עם המחמאה ומצפים בעדינות את העוגה.
ניתן לקשט את העוגה כיד הדמיון.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
אילנה מ
23.08.2024
הי,
שאלה, באיזה גודל תבנית אופים את העוגה?