עוגת גבינה עם קרם שמנת ושוקולד

31-03-2024 | ירון צחר

אם חשבתם שעוגת גבינה קלאסית היא מנת חלומות – המתכון הבא הולך לפתוח לכם תיאבון חדש לגמרי. הכירו את עוגת הגבינה המשודרגת הזו, זוהי עוגת החגיגה המושלמת לאוהבי עוגות שכבות מרשימות. הטעמים המתוקים והעדינים נמסים יחד לכדי הנאה גדולה שתמשוך אתכם חזרה שוב ושוב.

מצרכים:

לתחתית:

1 שרוול פתי בר

100 גרם חמאה

1 כף אבקת סוכר

½ כוס אגוזים (טחונים)

לעוגה:

4 ביצים L

1 ¼ כוסות סוכר

2 שקיות סוכר וניל

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

4 כפות קורנפלור

750 גרם גבינה לבנה 5%

250 גרם גבינת שמנת נפוליון

1 שמנת חמוצה

לקרם:

3 שמנת חמוצה

4 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי התחתית יחד ושמים בתבנית עם נייר אפיה ומהדקים
מחממים תנור ל-150 מעלות ומכניסים את התחתית לאפייה למשך 10 דקות בערך. את תבנית העוגה להניח בתנור על תבנית התנור.
שמים בקערה את כל המצרכים של העוגה, ומערבבים היטב עם מטרפה ידנית.
מוסיפים לתבנית שלנו ואופים משך שעה באותו חום. לאחר מכן מוציאים ומקררים 5 דקות.
עוברים לקרם ומערבבים היטב את השמנת עם אבקת סוכר ואז מוסיפים מעל העוגה ומחזירים לתנור למשך 10 דקות.
מוציאים מהתנור ושמים לקירור טוב על השיש ואז מכניסים למקרר לכמה שעות להתייצבות.
אפשר לצקת שוקולד מומס מעל. יש לאחסן במקרר עד להגשה.
בתאבון……..

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, עוגות וקינוחים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - עוגת גבינה עם קרם שמנת ושוקולד - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.