עוגת מייפל קינמון ואגוזי פקאן ממכרת
26-01-2023
| ירון צחר

סגירה
26-01-2023
| ירון צחר
סימה שילה
27.01.2023
אנסה להכין את העוגה אבל לא כתוב במתכון מתי להוסיף את הסוכר החום. אשמח לתשובתך ותודה מראש.
ירון צחר
29.01.2023
אחרי שיצקת את בלילת העוגה לתבנית. מפזרים על פני העוגה את האג6זים והסוכר החום, ומכניסים את התבנית לתנור האפייה לאפייה. בהצלחה!
ירון צחר
28.01.2023
אחרי שתיצק את בלילת העוגה לתבנית האפייה, ולפני הכנסת התבנית לתנור. את הפקאנים, האגוזים, הקינמון והסוכר החום נערבב בקערית ונפזר מעל פני העוגה. לאחר מכן נכניס את התבנית לתנור ונאפה את העוגה.
ירון צחר
28.01.2023
אחרי שיצקנו את בלילת העוגה לתבנית האפיה. נוסיף לקערית את הסוכר החום והקינמון ונערבב. נפזר מעל פני העוגה את האגוזים, ומעלעהם את תערובת הסוכר והקינמון. נכניס את התבנית לתנור ונאפה את העוגה.
תמר אולשטיין
23.02.2023
לירון צחר שלום, תודה על המתכונים שנראים יפה בתמונות ובטוח גם טעימים, כי עוד לא טעמתי. ברצוני להכין את עוגת המייפל, מה שחסר לי שרצוי לרשום את גודל התבנית שמתאימה לעוגה הזאת. וכל עוגה בכלל. תודה.
ירון צחר
23.02.2023
תמר שלום, תודה לך.
בדרך כלל אני מציין את גודל התבנית.
במקרה זה לא ציינתי, משום שהשתמשתי בתבנית בצורת לב.
את יכולה להשתמש בתבנית בקוטר 24 ס"מ.
מאחל לך הצלחה!