עוגת מייפל קינמון ואגוזי פקאן ממכרת

26-01-2023 | ירון צחר

מתכון פשוט וקל להכנת עוגת מייפל רכה ואוורירית שתעשה לכם את השבת 
מצרכים :
1 כוס סוכר
3 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 גביע יוגורט
200 גרם חמאה נמסה
1 כוס חלב
תערובת האגוזים:
5 כפות סוכר חום
100 גרם אגוזי פקאן גרוסים גס
1 כף קינמון
סירופ מייפל
אופן ההכנה:
מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים עם כוס סוכר ומקציפים, עד שמתקבלת קציפה תפוחה.
מוסיפים לקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה, החמאה המומסת, גביע יוגורט והחלב, וטורפים עם מטרפה, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מאחדים בין 2 התערובות בתנועות קיפול עדינה, עד לקבלת בלילה אחידה. יוצקים את בלילת העוגה לתבנית אפייה. מפזרים מעל הבלילה את האגוזים הגרוסים. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפ' של כ- 180 מעלות. אופים את העוגה במשך כ-45 דקות או עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים את העוגה מהתנור ויוצקים עליה סירופ המייפל בכמות נדיבה.
בתיאבון…

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, עוגות וקינוחים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (6)

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - עוגת מייפל קינמון ואגוזי פקאן ממכרת - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.