פיצה במחבת לארוחת ערב

01-02-2025 | ניצן פוגל

מתכון מושלם לפיצה במחבת, ללא שמרים, ללא התפחה וללא תנור! פתרון מושלם ומהיר לארוחת ערב קלילה. חייבים לנסות. 

מצרכים

225 גרם קמח תופח
7 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
3 שינים שום כתושות
250 גרם עגבניות שרי פרוסות
4 כפות רוטב פיצה
חופן עלי בזיליקום
50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

(הכמות מתאימה לפיצה אחת במחבת גדולה – קוטר 32 ס"מ)

אופן ההכנה

מחממים 3 כפות שמן זית על מחבת גדולה, מוסיפים בצל ושום ומטגנים למשך 5 דקות על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים למחבת את עגבניות השרי ורוטב פיצה, מערבבים ומבשלים למשך 8 דקות נוספות, עד להתרככות העגבניות.
מכבים את האש, מוסיפים בזיליקום ומניחים בצד לצינון.
שופכים את הקמח לקערה גדולה, מוסיפים במרכזו 5 כפות שמן זית ומערבבים עם 7 כפות מים חמים.
כאשר הבצק לח, מניחים על משטח מקומח ומרדדים בעזרת מערוך לשכבה דקה ואחידה.
משמנים מחבת גדולה ב-2 כפות שמן זית, מניחים את הבצק על המחבת ומחממים למשך 10 דקות, עד להזהבה קלה.
מורחים את רוטב העגבניות מעל הבצק, מפזרים את הגבינה ומבשלים על המחבת למשך 10 דקות נוספות.
כמובן שניתן גם למרוח רוטב מוכן שקונים בסופר כדי לחסוך זמן, אבל אין כמו רוטב אמיתי שמכינים לבד.
עכשיו זה בדיוק הזמן לבחור את התוספות האהובות עליכם ולהתפרע; זיתים, פטריות, תירס, בולגרית, טונה או כל דבר אחר שרק תרצו. פזרו את התוספת שלכם על הפיצה והגישו חם הישר מהמחבת.

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - פיצה במחבת לארוחת ערב - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.