מצרכים:
250 גרם תרד קצוץ (יש שקיות בסופר של תרד טרי)
2 בצלים בינוניים קצוצים
חצי כוס פירורי לחם
10 גרם קמח
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית כמון
2 ביצים מידה L (או 3 מידה M)
30 גרם מוצרלה מגורדת
20 גרם פרמז'ן מגורדת
אופן ההכנה:
את התרד קוצצים גס, שמים אותו בקערה יחד עם כל שאר הרכיבים (חוץ מהקמח) ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה, יוצרים כדורים ומניחים על מגש או תבנית ומכניסים למקפיא להתייצבות.
מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק עד לרתיחה, את הקמח שמים בצלחת ומקמחים את הכדורים טרם הכנסתם לשמן.
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה