מצרכים:
1 בננה רכה
3 כפות גדושות גבינה לבנה
1 כוס שיבלות שועל
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות דבש
2 ביצים
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המצרכים בלנדר עד שהשיבולת והבננה נטחנות לחלוטין. מחממים מחבת על אש גבוהה, כשהמחבת חמה מרססים בספרי שמן, מנמיכים את האש ומוזגים מהבלנדר את הבלילה בצורת עיגולים קטנים. יש להפוך לצד שני כאשר אתם רואים בועות אויר על גבי הפנקייק. וכך לעשות לכל הבלילה. ניתן להגיש עם פירות העונה, סירופ מייפל טבעי, או גבינה לבנה ממותקת עם מעט דבש. בתאבון.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה