המצרכים
שמן זית
נתח סלמון (400 גרם), חתוך לקוביות (ללא עור)
2 כפות עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות
חופן עלי תרד טריים, שטופים
2 כוסות פסטה מבושלת
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן זית במחבת בינונית. מוסיפים את קוביות הדג, ממליחים קלות וצולים מכל הצדדים 4-6 דקות. מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת עלי התרד ומערבבים עם נתחי הדג במשך 2 דקות. מוסיפים את הפסטה יחד עם מעט שמן (רצוי להשתמש בשמן מצנצנת העגבניות המיובשות) ומקפיצים ביחד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
לרוטב שמנת (למי שאוהב):
לטגן במעט חמאה את קוביות הסלמון מכל הצדדים עד שמוזהב, להוסיף את עלי התרד עד לריכוך ולתבל במלח ופלפל. להוסיף מיכל שמנת 15% ולערבב עד שהשמנת מבעבעת. להוסיף קצת אגוז מוסקט וכפית שום כתוש לתוך השמנת ולערבב. להוסיף את הפסטה המוכנה ולערבב. ממליצה להגיש עם פרמזן מגורד ובזיליקום טרי. .
————
פרסם תגובה