מצרכים למתכון:
2-3 חצילים מאורכים
שמן זית – 5 כפות
מלח ים – כפית שטוחה
תימין מיובש – כף שטוחה
אופן ההכנה:
חותכים את החצילים לפרוסות בעובי 2 ס"מ לערך, ובינתיים מרפדים את תבניות התנור ומשמנים אותן בכף שמן זית כל אחת (2 כפות סה"כ). מסדרים בתבניות את פרוסות החצילים, מושחים כל פרוסה במעט שמן זית (3 כפות סה"כ) ומפזרים עליהן מעט מלח ים ותימין יבש.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 45 דקות עד להשחמה קלה ומוציאים לקירור קל.
מגישים חם או מנשנשים כך ישר מהתבנית.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה